top of page
privetour 2.jpg

Privé Tours

Haal het maximale uit je verblijf en boek een unieke privetour, volledig afgestemd op de wensen en interesses van jouw gezelschap

Naast de reguliere tours die iedere dag om 10.00 uur starten, verzorgen wij ook privé tours, en tours op maat. Heb je maar één dag in Buenos Aires, en wil je die optimaal benutten om zo veel  mogelijk te zien? Dan verzorgen wij graag een mooie dagtrip, waarbij we halverwege lunchen op een leuke plek. Als je in de ochtend aankomt met de vlucht van KLM, dan haal je de tour van 10.00 uur waarschijnlijk niet. Wil je diezelfde dag toch graag een tour doen dan is het handig om een privé tour te boeken, die kan van start op de door jou gewenste tijd. 

 

Ook organiseren wij op maat programma's voor groepen collega's, congresgangers, studentengroepen, bruiloftsgasten, voetbalvrienden of wie dan ook. Wat is er nou leuker dan een reünie met de oude studievrienden, of de 50e trouwdag met de hele familie in Buenos Aires te vieren? 

 

Onze speciale tours zijn o.a een tour langs de belangrijkste stadions, een tour over Joods Buenos Aires, een gaucho tour, naar de pampas buiten de stad, en een foodtour.

In overleg stellen wij graag een onvergetelijk programma samen voor jouw gezelschap.

Neem contact op voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Privé Tours

bottom of page