top of page

Highlights Fietstour

Op de fiets langs de historische hoogtepunten van de stad

Fietsen door Buenos Aires

Buenos Aires ontdekken op de fiets is een feestje. Het maakt je volledig onderdeel van de stad. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Fietsen is hier erg populair aan het worden. Er zijn inmiddels heel veel fietspaden. We laten je verschillende hoogtepunten van Buenos Aires zien. We stoppen geregeld, zodat er ook alle tijd is om wat rond te wandelen en foto’s te maken. Haasten is er niet bij, want we nemen uitgebreid de tijd. Onderweg vertellen onze gidsen je enthousiast over het wel en wee van onze geliefde stad.

We starten op Plaza San Martín aan de rand van het centrum. Via de moderne en nieuwe wijk Puerto Madero gaan we naar de kleurrijke volkswijk La Boca. Daar is het tijd voor een koffiepauze en wandeling door de leuke straatjes. Natuurlijk stoppen we ook even bij het voetbalstadion van Boca Juniors. We vervolgen onze ontdekkingsreis naar San Telmo, de oudste wijk van de stad. Een wijk met een rijke historie en prachtige panden. Onze laatste stop is op het Plaza de Mayo. Het plein waar het heden en verleden mooi samenkomen. Je vindt daar de kathedraal, het zakencentrum, het regeringspaleis en nog veel meer!

Starttijd
De tour is iedere dag beschikbaar op aanvraag en start om 10.00 uur vanaf het meetingpoint (graag 10 minuten voor aanvang aanwezig).

Ontmoetingspunt

In de wijk Retiro, bij de Plaza General San Martín, naast het standbeeld van generaal San Martín te paard. Metro: lijn C, station generaal San Martín. Hier staan de fietsen en de gids op je te wachten!

Tijdsduur

4,5 uur, inclusief pauze.

Tarief

€40 p.p.

 

Wil je liever een exclusieve privétour? Helemaal prima! De prijs is €95 p.p. bij twee deelnemers.

Met een (grote) groep op pad? We geven je graag een prijs op aanvraag. 

 

Inclusief

  • Fietshuur

  • Flesje water

  • Fietshelm

 

Exclusief

Consumpties tijdens de koffiepauze.

 

Highlights Fietstour

bottom of page