top of page
gidsen-lanin.heic

Over Ontdek Buenos Aires

Ontdek Buenos Aires is dé Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het organiseren van (fiets)tours en op maat programmas in de Argentijnse hoofdstad

Eigenaar en gids Natascha Dolkens:

"Twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in Buenos Aires, en werd ik verliefd op deze mooie en bruisende stad. Inmiddels woon ik er al ruim vijftien jaar met veel plezier, en heb ik er mijn gezin. Na mijn studie sociale geografie in Amsterdam en Buenos Aires, ben ik gaan werken in de reissector. Als reisleider heb ik alle uithoeken van dit prachtige land leren kennen. 
 

In 2012 heb ik besloten om van mijn passie, de stad, mijn werk te maken, en ben ik onder de naam Ontdek Buenos Aires tours gaan geven.

Inmiddels werk ik samen met een team van bevlogen gidsen en houd ik me vooral bezig met het opstellen van speciale programma's, het ontwikkelen van nieuwe routes en producten, en natuurlijk het dagelijkse reilen en zeilen van het geheel.

Mijn missie is om van jouw verblijf in Buenos Aires een onvergetelijke ervaring te maken."

Natascha Dolkens gids en oprichter van Ontdek Buenos Aires

Ons team

Ontdek Buenos Aires wordt geprezen om haar fantastische gidsen. Zij zijn allemaal Nederlanders die ooit naar Buenos Aires zijn verhuisd voor de liefde, kunsten, studie of stage. Naast hun werk als gids zijn ze docent, journalist, geograaf, econoom of simpelweg levensgenieter. We vallen je niet lastig met feiten en jaartallen onderweg, maar leggen verbanden, en vertellen je naast de boeiende verhalen en grappige anekdotes, ook ons persoonlijk verhaal over het leven in deze fascinerende stad. 
Regelmatig komen wij als team samen voor trainingen, speciale rondleidingen, en natuurlijk voor de gezelligheid. Laat jij je binnenkort door ons onderdompelen in boeiend Buenos Aires?

Klik op de foto's en maak kennis met onze gidsen!

bottom of page