top of page
deluxe jacarandas recoleta.jpg

Buenos Aires Deluxe Fietstour

Een ontspannen fietstocht door het lommerrijke gedeelte van de stad

Fietsen door Buenos Aires

Buenos Aires ontdekken op de fiets is een feestje. Het maakt je volledig onderdeel van de stad. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Fietsen is hier erg populair aan het worden. Er zijn inmiddels heel veel fietspaden. We laten je verschillende hoogtepunten van Buenos Aires zien. We stoppen geregeld, zodat er ook alle tijd is om wat rond te wandelen en foto’s te maken. Haasten is er niet bij, want we nemen uitgebreid de tijd. Onderweg vertellen onze gidsen je enthousiast over het wel en wee van onze geliefde stad.

Deze tour is een geweldige mix van groen, cultuur en architectuur. De Argentijnse hoofdstad is namelijk een van de groenste steden van Latijns-Amerika. De stad heeft prachtige parken, pleinen vol exotische bomen en in vrijwel elke straat vind je veel groen. Een bezoek aan het grootste park van de stad, inclusief de schitterende rozentuin, ontbreekt uiteraard niet. Op deze tour nemen we je onder meer mee naar de chique wijk Recoleta (waar koningin Máxima is opgegroeid) en het hippe Palermo. Je maakt kennis met de fraaie, elegante straten en pleinen. Beeldhouwwerken en imposante stadspaleizen wisselen elkaar voortdurend af. Je komt ogen tekort!   

Starttijd

De tour is iedere dag beschikbaar op aanvraag en start om 10.00 uur vanaf het meetingpoint (graag 10 minuten voor aanvang aanwezig).

Ontmoetingspunt

In de wijk Retiro, bij de Plaza General San Martín, naast het standbeeld van generaal San Martín te paard. Metro: lijn C, station generaal San Martín. Hier staan de fietsen en de gids op je te wachten!

Tijdsduur

4,5 uur, inclusief pauze.

Tarief

€40 p.p.

 

Wil je liever een exclusieve privétour? Helemaal prima! De prijs is €95 p.p. bij twee deelnemers.

Met een (grote) groep op pad? We geven je graag een prijs op aanvraag. 

 

Inclusief

  • Fietshuur

  • Flesje water

  • Fietshelm

 

Exclusief

Consumpties tijdens de koffiepauze.

Buenos Aires Deluxe Fietstour

bottom of page